De executive opleiding is ontwikkeld door Techonomy in samenwerking met Arko Sports Media. De opleiding bestaat uit vijf werkdagen. Het eerste blok duurt drie dagen, aaneengesloten met diners/overnachting. Na vier weken is er een blok van 2 dagen. In de tussentijd wordt er een opdracht ontwikkeld waarbij de deelnemers worden begeleid.

Direct vanaf de eerste dag gaan de groep als geheel aan de slag, ook onder tijdsdruk. Naast de verworven kennis en inzichten maakt de deelnemer een ‘masterpiece’ met andere deelnemers dat model staat voor het digitale marketingplan van de eigen organisatie. Ter voorbereiding op het programma dient thuis een aantal business cases te worden voorbereid. De voorbereidingstijd beslaat een halve dag.

Mocht je een persoonlijk gesprek wensen om te kijken of de opleiding geschikt voor je is, dan kan dat natuurlijk. Je kunt daarvoor contact opnemen met Michel van Troost (06 5310 0624) of Peter Sprenger (06 2953 7970). Zij staan je graag te woord.

Annulering
Indien je verhinderd bent, kan iemand anders je plaats innemen. Indien je annuleert binnen vier weken voor de opleiding wordt de volledige deelname prijs in rekening gebracht. Plaatsvervanging dient altijd per e-mail te gebeuren.

Wijzigingen
De organisatie behoudt zich nadrukkelijk het recht voor wijzigingen in het programma door te voeren, indien omstandigheden daartoe aanleiding geven. Ook behoudt zij zich het recht om zonder opgave van redenen de opleiding te annuleren. In dit laatste geval worden de reeds betaalde deelnamegelden terugbetaald.


Unieke locatie
Slot Zeist is een bijzondere onderwijslocatie. Een bijzondere stijl gaat hier samen met modern onderwijs. De linkervleugel van het slot is exclusief voor de opleidingsactiviteiten van de Business of Sports Academy. Alle benodigde faciliteiten, techniek en services zijn hier aanwezig. De fraaie binnenplaats van het Slot zorgt voor een geweldige entree en geeft de deelnemers een campus gevoel. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor reflectie (bijvoorbeeld een korte wandeling). In de aanliggende ruimtes aan de collegezaal kan in kleinere groepen aan opdrachten worden gewerkt.

Slot Zeist ligt aan het begin van de Slotlaan, de winkelpromenade van Zeist. In de directe nabijheid van het slot zijn gratis parkeerplaatsen voor de deelnemers aan de opleiding (met oplaadpunten voor elektrische auto’s). Diners en lunches vinden op het Slot plaats of in één van de restaurants op loopafstand.